torsdag 17 april 2008

Zlatan, sex & klyvda atomer

Ibland är det som att tidningarna skriver för att det ska skrivas, inte för att det finns en nyhet bakom artikeln.
Dagens mest uppenbara är artiklarna som heter "Unga hoppas på sex i sommar" (HD, SVD, Sydsvenskan). Det hade varit roligare om en undersökning kom fram till motsatsen, "Unga vägrr sex i sommar", det hade varit uppseendeväckande.
Sen att mer sex med fler partners ger större risker när det gäller sjukdomar, är inte det givet? Precis som att om du kör mer och på fler olika vägar ökar risken för bilolyckor.

Ännu en man med problem att hålla gylfen stängd har sprungit lös på en buss här i Malmö. Den här gången på 6:an vid Värnhem. Inte lika långt gånget den här gången, ett par gnidningar och en tillrätttning, men ändå! Det ska dock inte vara skurken på 5:an som var i farten.
Har 5:an dåligt inflytande? (Sydsvenskan)

Barsebäcks kärnkraftverk ska lagas på alla ställen det går att laga. Det lades ju ner för ett par år sedan, innan klimathypen tvingade svensken att köpa ekologiska potatisar och köra hybridbilar, och ska rivas om ett tiotal år. Vad jag inte förstår är varför man inte kör igång verket igen? Kärnkraft är bättre som energikälla än de flesta andra alternativ och vi ska ju sänka utsläppen, det har Al Gore sagt, vad är inte bättre än att starta om?
(HD)

Zlatan ska vila upp sig i Sverige i en dryg vecka skriver tidningarna om. Om det blir Malmö eller inte avslöjar ingen men vi får väl anta det, får vi se Zlatan släppa loss på Lilla Torg? Igen?
(Sydsvenskan, SVD, HD, Aftonbladet, Aftonbladet2)

Finske skolmördaren, tillika den unge mannen med tidernas hemskaste dubbelnamn, Pekka-Eric Auvinen ska enligt sin dagbok trott att han var Gud. Det är lustigt att det bara är människor med riktigt taskiga namn och helt skruvade planer tror att dom är Gud, jag tror knappast Moder Theresa, Ghandi eller liknande goda män och kvinnor trott dom var Gud.
(SVD, Aftonbladet, HBL, DN)

4 kommentarer:

anna wintour sa...

ge ex på folk som har fått toppjobb efter att ha suttit i fängelset

Anonym sa...

Anna: ?????

MFz sa...

haha... what?? :D

jag tror zlatan gillar mooseheads uteservering. jag vet inte, jag bara gissar. men jag kan se han sitta där under en grislampa med en filt och en öl i sommar!

Anonym sa...

Frågan är hur vi över tygar Zlatan att stanna i Malmö?