fredag 11 april 2008

Var Jesus normal?

Dagens fråga: Var Jesus normal?
Dagens svar: Han var Guds son, när blev det norm?

Tjugo över åtta möttes vi vid P-huset Anna, vi åkte in till Lund, parkerade vid Blocket, gick ner till SOL och beredde oss på föreläsningar om norm och normalitet. Den första föreläsningen missade vi, två minuter sena och inte en skymt av ett ansikte med drag vi känner igen.
Det löste sig 45 minuter senare och klockan tio gick vi på en föreläsning om retorik, riktigt intressant. Sen kom dödsstöten. Vad vi trodde skulle bli ytterligare 45 riktigt intressanta minuter med samma rubrik som dagens fråga (ovan) blev 45 minuter sittandes på ett golv med en man som bevisligen inte hade insett fördelarna med vatten eller tvål, eller i vilket fall av kombinationen av de två. Mörbultade gick vi ut vid tolv och kände hur synd vi tyckte om oss själva.
En timme i Västra Hamnen och allt blev bättre.

Atmosphere har släppt en liten smygtitt på deras trettonde installation i serien "Sad Clown Bad Dub" (Youtube), värt att ta en titt på även om du inte är Atmospherefantast till yrket.

Värt att nämna är att mitt favorit hatobjekt Linda Rosing ska bli flygvärdinna, jag vägrar spendera två timmar på begränsat utrymma ett antal tusen meter över marken med henne, vägrar (Aftonbladet, Metro), att det redan börjat skrivas artiklar inför Malmö Festivalen (Sydsvenskan), att spela spel i det mörka, inre rummet på Vinyl inte är bra för psyket, eller vänskapen för den delen, hur mycket Action Creme Rory än delar ut.

Inga kommentarer: