onsdag 2 april 2008

Pågatågshumor

Jag gillar när företag bjuder på sig själva, när företag låter det skämtas på deras bekostnad, att om ett företag har ett känt problem, att man inte tiger utan drar uppmärksamhet till det med humorns hjälp.
Denna gång är det Arriva (Sydsvenskan) som står för humorn, de kör pågatågen och hävdar nu att de nu är nära 100 procent när det gäller att passa tider. Så jukt roligt.
För alla som någonsin han pendlat eller överhuvudtaget åkt någonstans i Skåne med tåg vet att det inte riktigt stämmer, visst Öresundstågen är värre men Pågatågen kommer inte långt efter.
Undrar vad bus-arrivas nästa påhitt är, kanske nåt kul om hur fräscha toaletterna är på tågen eller hur myssköna stolarna är? För om sanningen ska fram så vet nog både Arrvia och vi att det bara är ett roligt Aprilskämt, om än någon dag sent.

Annat värt att nämna är: Lars Vilks a.k.a Sveriges mediakåtaste konstnär tjänar ännu mer pengar på att fulretas med rondellhundar (Sydsvenskan, Dagen) och att det känns skönt att Man United slog Roma igår och att det inte känns skönt att jag missade matchen men det blir en sjukt spännande match att inte missa om det blir Man U mot Barca i semin (SVD, DN).

Inga kommentarer: