söndag 27 april 2008

Gatukonst, Zlatan och fulavgifter

Värt att nämna är att amerikanske konstnären Mark Jenkins har prytt Malmö med sin gatukonst, med tejp, sopsäckar och dockben har han placerat ut sin konst runt och city, en fin konstform i mina ögon, om man läser kommentarerna efter artikeln på tidningens hemsida så håller inte alla med. Helt klart i samma klass som favoriten Banksy.
(Sydsvenskan, Mark Jenkins, Banksy, Art Of The State)

SVD skriver om hur Zlatan är hatad i Turin och älskad i Milano. Intressant läsning men på något sätt så känns artikeln självklar, exakt så här går det till med de flesta spelare i de flesta sporter, det nya laget älskar sin stjärna, det gamla laget anser sig svikna och tycker att spelaren är deras, lika självklart som att billigt kaffe är skräp och att gravitationen alltid vinner.
(SVD)

SVD har även låtit två polisaspiranter se och kommentera senaste Keanu Reeves filmen "Street kings". Som ovan är självklarheten i artikeln överväldigande på så sätt att andemeningen "polis i verkligheten skiljer sig från polis på film" redan är gjuten i betong, men trots det kul läsning.
(SVD)

Förresten så börjar nu media reagera över butikernas smygavgifter när man handlar med kort, vad någon med orken borde göra är att skapa en sida där man kan lista butiker som tar ut avgifter när man handlar och hur mycket det rör sig om, konsumentkraft är superkraft. (Sydsvenskan)

Det är reklam för en samlingplatta med Eros Ramazzotti på tv4 just nu, ibland är det så lätt att förstå varför skivbolagen säljer färre skivor än förr när det som kommer ut är samlingsskiva efter samlingsskiva.

Inga kommentarer: