torsdag 1 maj 2008

5an splittrar älskare

Så här dagen efter valborg kändes det viktigt att följa bakisrutinerna som suttit i sedan första fyllan för alldeles för många år sedan. Rutin är lika enkel som genial.
Attt inte göra någonting ska kombineras med flottig mat, helst pizza, ett utbrett slötittande påp tvprogram man vanligvis inte tittar på och mängder av vatten, socker och nikotin.
Dagens avstickare var en timme på IKEA där jag och flickvännen rekognicerade inför flytten om en månad, samma sak kommer ske på Seating Concept, Ilva, Bolagret och alla andra möbel/hembutiker.
Klockan 20.00 började "Sanningens Ögonblick" på femman, ett trevligt program, så där lagom bakistrevligt. Fulmysets pik denna vecka. Det går ut på att Pontus Gårdinger ställer frågor till människor som svettas och förlorar vänner familj och självrespekten.
Den sista killen idag.
Solariebränna, finstickad tröja utan tshirt under och två kompisar plus flickvännen som han firade fem år med. Samma flickvän som det kom fram att han varit otrogen mot, inte tyckte var speciellt snyggt, tyckte att hon skulle ha silikonbröst och att han stulit hennes pengar för att spela poker. Samma flickvän som till en början verkade vara bossen i deras hem. Samma flickvän som antagligen kommer vara ute på "marknaden" inom kort. Som en kompis som var med och tittade sa redan innan Gårdinger börjat ställa frågor, "hon är alldeles för snygg för honom", jag håller med. Vi kan även slå fast att om man vill fortsätta ett par år till med sin partner och dessutom vill ha vänner överhuvudtaget, då är man inte med i det här programmet.
Gårdinger var lika stil som vanligt. Eh, ja.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag missade det programmet, låter riktigt idiotiskt men, ändå lite roligt.