fredag 1 augusti 2008

Vinnare låter kommunen göra jobbet

Kent King. Jamaican och Luleå kommuns egen cannabisexpert.
King var på semester i Luleå, vad hittar han inte i kommunens rabatter om inte plantor av hans hemlands nationalväxt cannabis.
Och inte nog med det, polisen hade avfärdat att det skulle handla om jazztobak och den som hade sått fröna hade med ett vinnarleende gått och lagt sig på kvällarna medveten om att kommunens parkförvaltning skötte om dennes plantor.
Jag vet inte vem som är vinnaren, han som lurar polis och parkförvaltning eller Jamaicanen som på bilden i tidniningen är allt vi vill att en stereotyp Jamaican ska vara.

"Man, I grew upp with this. Du, jag växte upp med sånt här, jag är hundra procent säker"
(AB, SVD, Kuriren)

9 kommentarer:

MFz sa...

hmm... varför är man inte förvånad.
hur knarket hamnade i rabatterna är väl inte lika svårt att förstå som hur jamaicanen hamnade i luleå...

samma sak har väl dock gjort i malmö..

Fem Bilder sa...

Ja dom hittade plantor vid P-huset Anna för nån månad sedan, dom försvvann ganska snabbt.
Och varför Luleå var det självklara valet att semestra på för en jamaican får vi nog aldrig veta...

Anonym sa...

Jamaicanen måste fan kommit vilse, plantorna kan man förstå att dom hamnat där. Självklart vill någon bara att Lule ska vara ett trevligare och roligare ställe att bo på. =)

Anonym sa...

Jag vet inte hur mycket ni vet om Cannabis, men det som står i rabatterna runt om i landet eller på andra allmäna platser är troligen sådda där eller dit planterade av cannabisliberala aktivister.
Detta utförs på diverse forum.
Det finns en hemsida också
http://www.cannabisera.se

Dessa plantor är bara i växtstadiet, de har ännu inte visat sina kön, eller börjat producera blomknoppar eller sporkapslar. Dessutom är det fiberhampa som sprids i rabatter, denna överstiger inte 0.25% THC vilket betyder att det är verkningslöst som drog.

Fem Bilder sa...

Fiberhampa som i hampa som med jämna mellanrum dyker upp när fågelfrön hamnat fel? Jag vet att längs gågatan i Malmö hittade man hampa plantor av den mer ljumma sorten. Men vid P-huset Anna var det the real deal. Och klart dom inte är fullt utvecklade, polis och parkförvaltning hade ju varit skrattretande bakom flötet om någon skulle lyckas odla och skörda ute på stan.

MFz sa...

rolig grej är också att en av sveriges största marijuana-odlingar hittats i vidsel...

boten mot vemodet?

Anonym sa...

Ja jamicanen var helt klart ett mysterium. Vilken THC halt dom har spelar ju mindre roll, då plantan är förbjuden oavsätt. Vad som därimot spelar roll är att något som växer av sig själv i naturen enligt lag inte får existera.. som att naturen har gjort ett fel som vi människor måste rätta till. Att sedan några tycker det ger dom något att röka den.. kan väl knappast ses som ett brott man borde åka i fängelse för. Men jag antar att ta livet av sig med tobak och sprit inte är lika farligt som att försöka göra det med cannabis.

Anonym sa...

Anonym: "Men jag antar att ta livet av sig med tobak och sprit inte är lika farligt som att försöka göra det med cannabis."

Haha. Om vi tar alla som dör av alla olagliga droger, så är det fortfarande fler som dör av sprit. Om vi tar alla som dött av olagliga droger OCH alla som dött av alkohol, OCH alla som tagit självmord, OCH alla som dör i trafiken, så ör det FORTFARANDE FLER som dör av Tobaksrökning. Ingen har hittils dött av Marijuana. Lycka till! =o)

Anonym sa...

För att styra upp den almänna okunskapen som många, uppenbarligen även Luleås poliskår besitter, så läs gärna mera här: http://www.cannabisera.se/overgrow/index.html

Givetvis handlar det om industrihampa som inte kan producera droger, ingen skulle slösa dyra frön avsedda för Marijuanaodling mitt i stan. Dom står där ENBART för att väcka debatt och nyfikenhet.