måndag 11 augusti 2008

Anti-Iphone, pirater och tänder

Första. Ni vet Bic, dom som gör pennor, tändare och rakhyvlar man garanterat skär sig med, dom har släppt en ny telefon riktad till alla som inte har lust att betala 5000 kronor för en telefon, till alla som inte känner ett behov av pekskärm, flashig kamera eller andra extra funktioner. Telefonen kostar 49 euro. Kanske inte den telefonen jag tänker köpa nu när min Nokia verkar ha gett upp men definitivt en bra telefon att som extralur eller festlur.
(SDS, Mobil)

Andra. Det skrivs om att det blir en rekordsommar för biograferna, eller rättare sagt för biografägarna och filmbolagen. Fler går på bio helt enkelt. Lustigt hur det kan bli så när piratiseringen av folks filmtittande är så förödande, enligt biografägarna och filmbolagen.
(SDS)

Tredje. Tandläkarföretaget Smile ska etablera sig i Malmö och göra det lite trevligare att gå till tandläkaren. För några veckor sedan fick vi reklam från ett företag vid stationen som heter Renatand som erbjuder tandvård till lite bättre priser. Snart kanske det inte innebär personlig konkurs att laga en tand. Det gillar jag.
(SDS)

Inga kommentarer: