tisdag 5 augusti 2008

Varning för äldre, tobakshandlare och fönsterkrossare

Tre snabba nyheter i en nyhetstorka av Bibliska proportioner:

Första. En chef på ett äldreboende i Västervik vill sätta upp skyltar som varnar för äldre, i stil med "lekande barn"-skyltarna man med 70 år extra tyngd. Ett utmärkt förslag, ingenting är så oberäkneligt än dementa som springer lösa. Ett under att inte fler äldre hamnar genom vindrutorna varje år.
(AB)

Andra. Ett par driver en tobakshandel på den Skånska landsbygden, något som man inser kan vara fyllt av stress. I Sydsvenskan fyller man tomrummet efter riktiga nyheter med en artikel om paret, en artikel som aspirerar på fulmys men som slår fel. Paret framställs som gnälliga när de berättar att de inte haft semester på fem år. I samma fack som alla som studerar, inte har fast jobb eller är under 30.
(SDS)

Tredje. Hells Angels i Burlöv ska sätta upp kameror för att övervaka sitt område. För att skydda sig i ett kommande MC-krig? Nej. För att se till att de fångar de som krossar fönster på deras byggnader. Jag trodde ett kriminellt MC-gäng var tufffare än så. Jag trodde de åt spik till frukost och jonglerade med brödrostar i badkaret till eftermiddagskaffet.
(SDS)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hells Angels, en patetisk organisation för infantila "gangsters"..hehe, det funkar som en sekt, misslyckade män i 40 års åldern klädda i svarta skinnvästar framstår som #gudar" för killar i 20 års åldern, och begår brott för att om några år få bli medlemmar i klubben,det är en myt som unga killar går på, man kan likna det med unga servitriser som ligger med kändisar för att få en roll i en film, och nu vill de ha kamera övervakning...hehe, har de inte tillräckligt med killar som kan stå ute och filma ?