måndag 18 augusti 2008

Om al-motubug och borstjt

Lite "väst hatar Ryssland" igen. Sverige fryser sina kontakter med jätten i öst. För att visa vart skåpet ska stå. Tyvärr gör det nog ingen nytta om inte resten av världen gör det samma. Hur som helst är det bra att Sverige tar ställning, även om det som verkar vara svenskarnas favoritställning just nu inte fungerar. Jag har sagt det förr, vi måste lära känna öst på samma sätt vi känner oss själva och väst.
Och en påminnelse, bara för att ett land har arabiska eller ryska som språk och äter konstiga saker som al-motubug* och borstjt betyder det inte per definition att de har fel.
Faktiskt.
(SVD, SVD2, SVD3, SDS, SDS2, SDS3, AB, HD, DN, DN2, AB2)

*stavningen är inte nödvändigtvis den rätta.

3 kommentarer:

Karlsson sa...

Bilder från georgiernas folkmordsaktion mot Tskhinvali:

http://tskhi.blogspot.com/

Om det är något Sverige borde ge mothugg emot, så är det Georgiens fasoner.

Anonym sa...

orakr fan inte läsa när det är massa arab ord i inlägget

Anonym sa...

Jag fattar inte varför västläningar accepterar och respekterar nästan allt som amerikaner gör medan de har en tendes att göra en elefant av ingeting av det som gör Ryssland. När USA invaderade Iraq Carl bildt var en av dem som stöde invationen men nu när Ryssland gick in i Georgien Carl bildt är en av de starkase mårståndarna. Varför stödjar man ameriakanernas invation som resluterade 100000 oskyldigas liv och stätter sig emot Rysslands invation av Georgien. Att USA placerar sina raketer i Polen är det okej men om Ryssland placerar sina balastiska racketer nära Europa så bli USA rasande.