onsdag 13 augusti 2008

Robotsex, avancerade sexparty och avundsjuka

Första. Köpenhamn är en turistort, långt mer än Malmö, dock har turistsiffrorna ökat på vår sida sundet samtidigt som de har sjunkit på andra sidan. Operan, Tivoli och den lille havsfrue är inte tillräckligt populära. Nu vet de vad de vill ha. Efter att ha tittat avundsjukt över sundet de senaste åren och sett Turning Torso ståtligt titta ner på Köpenhamn så har kommunikationsrådgivaren Niels Thomsen kommit fram till att det är just en sådan Köpenhamn behöver.
Ska bli kul och se vad resultatet blir. Jag är en stor fan av höga hus, dags för kapprustning med skyskrapor, så där broderligt städerna emellan?
(SDS, Politiken)

Andra. Aftonbladet skriver om robotsex. Mhmm robotsex. Många vill. I alla fall om man ska tro Aftonbladets undersökning. Jag tycker det är lite grisigt. Vart kommer idén ifrån? Japan givetvis!
(AB, AB2)

Tredje. Samtidigt som robotsexet presenterar Aftonbladet hur vi vill ha sex. Jag har sagt det förr och säger det igen, hade de skrivit hur svenska folket egentligen vill ha sex och inte hur de svarar i en enkät, då hade självcencuren på redaktionen slagit till direkt. Jag är helt övertygad om att swingerspartyn, fetichkläder och piskor är vanligt förekommande i villaförorterna. Barnens dagmamma, tjejen på ICA, den äldre damen som väntar på vårdcentralen, alla går på samma sexparty när bion tar slut!
(AB)

Inga kommentarer: