fredag 18 juli 2008

Utvecklingsstörning?

Efter att ha läst utskrifterna, kollat klippen och funderat kring kommentarerna de olika tidningarna publicerar kring Anders Eklund och mordet på Engla, känner jag mig dels äcklad, men en fråga dyker upp. Är Anders Eklund lätt utvecklingsstörd? Han rör sig på ett speciellt sätt, har det där speciella utseendet och han verkar, i brist på andra ord, inte riktigt vara "med" när han svarar på frågor. En av de där mer onödiga funderingarna måhända.

Sen att det är nationellt, kollektivt fulmys i sin fulaste bemärkning, i stil med Anna Lindhmordet eller noshörningen Nelson, när allting, verkligen, allting lämnas ut för allmän beskådning, det ger väl inte poäng någonstans?

Och förresten, är det okej att polisen lägger tid och pengar på medium när de letar mördare och mordofffer när tid och pengar är det minsta dom har?
(AB, AB2, SVD, SVD2, SVD3, SDS, DN, DN2, HD, HD2)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, det är verkligen inte okej. Har de ansvariga verkligen kvar sina jobb efter att det här har framkommit? Skandal isåfall.

Snart kanske polisen börjar bli ghostbusters också.

Fem Bilder sa...

Polisen kompletterar sin utrustning med proton packs ( http://fc06.deviantart.com/fs17/f/2007/164/4/b/Ghostbuster_Proton_Pack_01_by_StudioCreations.jpg ) och ghost traps ( http://www.gbfans.com/images/fans/props/1357_1195561960.jpg )

Anonym sa...

Jag har haft samma tankar som du har. Eklund känns inte helt frisk, det finns många "små" handikapp som kan få förödande konsekvenser.

Fem Bilder sa...

Mia: Precis. På något sätt utrstrålar han något som definitivt inte är friskt

Anonym sa...

Var och varannan människa verkar lite lätt förståndshandikappad nu för tiden. Fast det har förmodligen alltid varit så. Väldigt många människor är helt enkelt ganska dumma.

Man blir dessutom fördummad av TV, radio, kvällspress och i viss mån Internet (för att låta gammalmodig).