torsdag 12 juni 2008

Jag gillar Kroatien som vinnande underdog

När slutsignalen visslades av domaren och Kroatien vann över Tyskland i EM idag så växte hoppet. Visst är det kul att se exempelvis Spanien spöa Ryssland och andra givna matcher spelas, men när man ser storlaget få stryk av lillebror så värmer det lite extra. Det är sådan fotboll som får en att orka igenom alla matcherna i ett mästerskap.
(SDS, AB, HD)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Förmodlingen blir det också lika kul när ESPAÑA spöar Sverige ännu en gång. :P
Skillnaden när Spanien vann mot Sverige senast var att Spanien total utklassade Sverige, Mot Ryssland var faktisk inte så fallet, trots siffrorna, Spanien hade faktisk inte många chanser, men de chanserna de fick satte dem Mycket effektiv. Men lätt när andra laget satsar allt framåt.

Kroatien åt andra sidan var aldrig underdog. Tyskland var aldrig given vinnare före matchen. Kanske av tradition folk som är inte så insatta på fotboll tror det.

Fem Bilder sa...

Det är vväl klart att Tyskland var favorittippade innan matchen, må hända på grund av gamla meriter men så var det.

Anonym sa...

Haha! Skaffa fotbollskoll... Kroatien har ju varit på allas läppar långt innan denna match

Fem Bilder sa...

Anonym: fotbollskoll har jag, tack än då. Sen att ett lag hypas är väl inte ovanligt, men om man tittar på hårda fakta och inte bara vad Simon Bank tycker för dagen så ser man att oddsen varannorlunda.
Punkt slut.

Anonym sa...

Håller med helgonet, kroatien må ha varit hypeade men tyskland är ett i genomsnitt bättre lag, på så sätt är kroatien underdogen, precis som de i och med rollen som ett av länderna på balkan alltid spelar underdogen i andra europeiska sammanhang