lördag 21 juni 2008

Bitternatt vs. Turkiet

Det känns som om den här natten aldrig någonsin kommer ta slut. Jag har sett båda Wayne´s Worldfilmerna, druckit en termos kaffe, ätit två päron och en banan, jag tror aldrig den tar slut.

Hörde biltutor inne i från stan för ett par timmar sedan, undrade vad det var. Fick ett mess om att Turkiet hade vunnit sin match i EM. Det tutades lika mycket som när Kosovo blev självständigt.
Det lär ha varit riktigt fest i stan i natt med andra ord. Men jag missade det. Bittert nog sitter jag ute i hamnen med bara måsarna och gässen som sällskap.
Turkiet förresten, det är kul att se ett land som man inte automatiskt räknar som ett av de som går vidare i EM-slutspelet faktiskt göra det.
(SDS, SDS2, AB, AB2)

2 kommentarer:

Anonym sa...

tack tack ingen som räknar med oss....men som sagt räkna heller aldrig bort oss förrän domaren har blåst av matchen!!! visst är det en del tur som vi har med oss och även med i namnet TURkiet så har vi även en mycket sjuk stark vilja som har fört oss så här långt och undrar hur långt vi kommer, det vågar man aldrig säga inte efter de här matcherna man sett...

men men som sagt tack till en mycket ärlig realistisk inlägg..

/ turkey

Fem Bilder sa...

Det är väl klart att lite tur alltid är inblandat i fotbollen men för att ta sig så långt som Turkiet har gjort krävs som du sa stark vilja och framför allt ska man behärska spelet, vilket ni gjort. Gratulerar!