söndag 21 september 2008

Bilder på misshandel under RTS

Norska tidningar är inte lika pixel-fixerade som svenska. Den här publicerar bilder där man ser RTS-aktivister misshandla en av sina vänner efter denne har försökt stoppa stenkastningen. Fint. Fint från alla. Det är så här man blir accepterad av samhället.

Förresten, någon som har namn på förövarna? En av killarna syns klart och tydligt. Eller detta är att hetsa?
(DB, SDS)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Någon borde hitta killen, göra ett civilt gripande och lämna över honom till polisen.

Anonym sa...

eller helt enkelt kasta en gatsten i huvudet på honom..

Anonym sa...

Jag förstår inte vad RTS vill? Vad är budskapet? På vilket sätt är det deras gator? Det är MINA gator, ty jag betalar skatt. Kan de inte reclaima en åker någonstans istället?

Solid Malmö sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Reclaim my city!

stoppa dessa galningar nu!

Anonym sa...

Polisen kan vi lägga ner. De gjorde inte mycket. Händer detta igen på min gata så tänker jag ta med mig fyra goda vänner och gå in och systematiskt plocka ut de som är maskerade. Så enkelt är det. De flesta av mupparna i tåget är skiträdda för smärta och våld.
Och så hoppas jag att polisen kräver arrangörerna på kostnaden för insatsen, precis som de gör på MC-Träffar, där det inte ens blir bråk värt att nämnas.

Din vän sa...

Fint från alla? På vilket sätt är det fint att kasta sten?

Anonym sa...

Polisen borde skjutit dom. Vi måste få bort alla de här idioterna och bara lever som parasiter på övriga sveriges befolkning. Det kan endast göras med landsförvisning, gummikulor/vattenkanoner vid demonstrationer och skarpa skott vid hotfulla situationer och att inte polisen ifrågasätts så fort de dragit sina vapen.

Fem Bilder sa...

kulturbloggen: sarkasm kallas det. att kasta gatsten är aldrig fint. som du säkert märker är stenkastarna inte direkt en grupp människor som får mina sympatier.

Anonym sa...

Dom e så fega,3 killar på 1.... Jag var där och jag sa till dom maskerade killarna flera gånger att dom skulle växa upp(sten kastade man när man var liten), men ingen gav sig på mig... Kanske för att jag inte ser så snäll ut !!! Det känns som om dom väljer sina offer, dom små fegisarna!!!