tisdag 14 oktober 2008

Om syndens högborg

Med tanke på den senaste tidens dödsskjutningar, bankrån och annat otrevligt. Definitivt med tanke på dagens, bankrån där en 15-årig seriebankrånare på rymmen deltog och gisslandramat vid gågatan.
Det är dags att inse att Malmö börjar bli stort och därmed följer vissa problem. Visst ska man fortsätta uppröras men att mer hemskheter händer med ett större invånarantal är bara fakta.
Och det är varken invandrare, arbetslösa, socialbidragsberoende eller andra som brukar bli anklagades fel, det är bara så det ser ut. Och att saker måste göras är vi alla överens om.
Men det finns en oanad god effekt. Nämligen att i morgon när vi kör till skolan och sätter på Skånepartiets (o)balanserade radiosändningar, mest för att ett skratt förlänger livet, har Lisbeth, Earl och de andra som ringer in ännu mer att disskuter. Och Carl P Herslow kan låta sina pseudomedvetna funderingar leda till Allah, ett fritt skåne och dadlar i ännu ett orelaterat ämne. För övrigt är väl Calle P en av de som borde skyllas för alla det där onda, det var hans generation som bygde systemet. Det är vår generations uppgift att sanera och bygga om. Skämmas lite till och med.
(SDS, SDS2, SDS3, SDS4)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Idiot !!!!!

Det finns statistiska metoder för att ta reda på om gangsterterrorn beror på att Malmö "börjar bli stort" eller om det beror på någonting annat. Man kan t.ex. göra något så enkelt som att profilera gärningsmännen. Vill du att sanningen ska fram eller inte ?

Anonym sa...

"Och det är varken invandrare, arbetslösa, socialbidragsberoende eller andra som brukar bli anklagades fel, det är bara så det ser ut." Den var bra: det är bara så det ser ut! Undrar om det var så New Yorks borgmästare, Rudy Giuliani, tänkte när han sänkte deras brottslighet radikalt: Jag bor ju i en så stor stad, så det är ju bara så det ser ut. Instämmer med anders Z. Du verkar inte vara en av de mer nyanserade, begåvade bloggarna!

Anonym sa...

gissning: sverigedemokrater? kul hur ni alltid lyckas lusa ner bra bloggar. keep it up S.B!!!

Anonym sa...

Anders din korkade jävla kossa! Tänk efter innan du skriver din blekfeta jäkel! (Jag gillar hur du använder ordet gangsterterrorn, SHIT) S.B's blogg är bäst!

Anonym sa...

Det är just frågan om gangsterterror i Malmö. Det finns inget vettigt förhållningssätt till de jävla smågangstrar som går omkring och bråkar och hävdar sig. Det finns inte en enda personmed civilkourage som kan säga ifrån och istället passar många av er på att gnälla om att polisen suger, rädda Palestina och vi måste lära oss att förstå (medan folk snackar om fega svenskar och svenska horor). Vad ni måste fatta är att Malmö är en förlorad stad och att här är det maffian som regerar.

Profilera gärningsmännen är det enda vettiga jag läst här. Tänk efter!